

بروزرسانی هایی که برای هرقالب یا نسخه های وردپرس ایجاد می شوند معمولا حاوی بهبودهایی در ظاهر و عملکرد سایت است. شما می توانید لیست تغییرات ارائه شده در هر نسخه آپدیت شده از قالب یا افزونه را در change log (یا لیست تغییرات) آنها مشاهده کنید.
شاید سادهترین کار برای مدیران سایتهای وردپرس، آپدیت افزونه و قالب باشد. کافیست روی دکمه بروزرسانی کلیک کنیم تا از مخزن وردپرس قالب یا افزونهها بروزرسانی شوند. اما اگر افزونه یا قالب فارسیسازی شده باشد، این ماجرا کاملا فرق میکند! اگر روی بروزرسانی خودکار کلیک کنیم نسخه انگلیسی جایگزین نسخه فارسی شده و تمام فارسیسازی و تغییرات حذف میگردد.
به عنوان مثال در بخش سربرگ محصولات در سایت دیجکو، لیست آخرین بروزرسانی ها و جزئیات آنها قابل مشاهده است. در صورتیکه این بروز رسانی ها حیاتی باشند بهتر است، سریعا اقدام نمود.
نکته: قبل از شروع به آموزش آپدیت قالب وردپرس یک نکته مهم را خدمت شما دوستان یاداوری میکنیم. همیشه قبل از انجام تغییراتی که به نتیجه آن مطمئن نیستید از سایت خود بک آپ تهیه کنید.
آموزش آپدیت و بروزرسانی قالب وردپرس
1-پوشه حاوی قالب را از پنل کاربری خود در دیجکو دانلود کنید، این پوشه معمولا حاوی فایل های راهنما، بسته نصب و قالب است. پوشه محصول شامل آموزش، بسته نصب آسان و فایل های قالب است. شما باید پوشه قالب (theme) را باز کرده و دو هر دو فایل قالب و (نسخه child در صورت وجود) را در هاست آپلود کنند.
نکته: در بروز رسانی قالب توجه داشته باشید که کاری به بسته نصب نداریم و تنها دو فایل فشرده قالب و در صورت وجود فرزند (هم نام قالب به همراه child) را باید آپلود کرد. پوشه فرزند معمولا حاوی فایل راست چین قالب و تنظیمات اضافی است.
2-وارد هاست شوید و وارد روت هاست (پوشه Public_html) شوید.
3-سپس وارد پوشه wp-content و بعد از آن themes شوید.
در این پوشه لیست تمامی قالب های پیش فرض و فعال سایت وردپرسی نمایش داده شده است. قبل از جایگزین کردن پوشه های بروزرسانی شده پوشه های فعلی را تغییر نام دهید.
این تغییر نام برای جلوگیری از جایگزین شدن فایل جدید در نسخه قبلی است. برای این منظور بررروی لینک rename کلیک کنید و به آخر نام آن مثلا old اضافه کنید. اینکار را برای هر دو پوشه قالب و فرزند انجام دهید.
در برخی موارد ممکن است به هر دلیلی نیاز داشته باشید به قالب قبلی برگردید. اینکار برای جلوگیری از ازدست رفتن پوشه قالب قبلی است. پس از آنکه از نتیجه بروز رسانی راضی بودید می توانید این پوشه ها را حذف کنید.
4-در کنار دو پوشه قبلی که تغییر نام دادید، باید پوشه های قالب بروزشده را آپلود کنید.
اکنون باید دو فایل فشرده در مسیر themes داشته باشید. بر روی لینک extrace روبروی هر فایل کلیک کنید تا هر دو پوشه از حالت فشرده خارج شوند. در سی پنل با راست کلیک کردن بر روی نام هر فایل یا پوشه می توان به گزینه های extrace, rename , delete دسترسی داشت.
قالب وردپرسی سایت شما با موفقیت بروزرسانی شد.
درون ریزی برگه های جدید قالب
در نسخه جدید قالب ممکن است برگه هایی اضافه شود که شما تمایل داشته باشید آنها را هم دراختیار داشته باشید. اینبار تنها با بروزرسانی قالب این مساله حل نمی شود. صفحات مورد نظر باید توسط طراح قالب در قالب یک فایل xml برای درون ریزی در اختیار شما قرار گیرد. شما نیز به راحتی می توانید این فایل را درون ریزی نمائید و برگه های مورد نظر را در اختیار داشته باشید.
برای این منظور از پیشخوان> ابزارها> درون ریزی را انتخاب کنید. سپس در بخش wordpress هم اکنون نصب کن را انتخاب کنید تا ابزار درون ریزی فعال شود.
در برگه باز شده باید نویسنده ای را به برگه های درون ریزی شده اختصاص دهید. و دکمه تائید را کلیک کنید.
پس از آن لیستی از برگه های دروزن ریزی شده را مشاهده خواهید کرد. به این ترتیب شما به تمامی برگه های جدید نیز دسترسی دارید.
زمانی که بخواهید تنظیمات اعمال شده را به سایت دیگری منتقل نمایید یا بخواهید تنظیمات را از روی لوکال به سایتی زنده و آنلاین منتقل کنید می توانید از درون ریزی و برون ریزی نیز استفاده کنید. علاوه بر این، امکان انتقال نمونه کار، نوشته، تنظیمات قالب، محصولات کوپن ها و … در بخش برون ریزی فراهم شده است. بنابراین با استفاده از این دو گزینه می توانید تمامی بخش های قالب وردپرسی خود را به عنوان مثال از لوکال به هاست خود انتقال دهید
روش دیگر و ساده تری برای اینکار نیز توسط افزونه وجود دارد…
افزونه Easy Theme and Plugin Upgrades تمام این مشکلات را رفع کرده و بروزرسانی دستی را نیز بهسادگی بروزرسانی اتوماتیک انجام میدهد.
آپدیت و بروزرسانی دستی قالب وردپرس با استفاده از Easy Theme and Plugin Upgrades
با نصب این افزونه هیچ گزینه یا تنظیمات مجزایی به پنل وردپرس افزوده نمیشود و فقط روند بروزرسانی دارای تغییراتی شده است. به این دلیل که با نصب این افزونه بروزرسانی خودکار از کار میافتد، دقت کنید افزونه فقط زمانی فعال باشد که میخواهید افزونه یا قالبی را بروزرسانی کنید و بعد از بروزرسانی و اتمام کار دوباره این افزونه را غیر فعال کنید.
- در نمایش > پوستهها روی افزودن پوسته تازه کلیک کنید
- بالای صفحه روی بارگذاری پوسته کلیک کنید
Upgrade existing theme را روی yes قرار دهید
وقتی بروزرسانی کامل شد روی فعال کردن کلیک کنید (بروزرسانی با موفقیت انجام شده است!)
این افزونهی فوقالعاده کاربردی، میتواند افزونهها،قالبها و حتی خود وردپرس را از روی لوکال (کامپیوتر شما) بروزرسانی و حتی Downgrade کند.نکته مثبت دیگر این افزونه آن است که در هر بروزرسانی، از قالب یا افزونهای که بروزرسانی کردهایم، Backup میگیرد
دیدگاهتان را بنویسید